BOMBA S PIRINEJA, ZMAJ OBLAČI DRES VELIKANA: Miralem Pjanić dio velike razmjene između Juventusa i…

Mjesecima se reprezentativac Bosne i Hercegovine povezivao sa PSG-om i Chelseajem, a katalonski radio (RAC1) danas donosi najnovije informacije

  • Sport

  • 24. Apr. 2020  24. Apr. 2020

  • 0

RAC1 javlja kako bi Pjanić karijeru mogao nastaviti u Barcelonu.

RAC tvrdi da su Barcelona i Juventus započeli pregovore o razmjeni igrača, a Bianconeri za Pjanića traže brazilskog veznjaka Arthura Mela.

Pjanić, navodno, nema baš najbolji odnos s trenerom Juventusa Maurizijom Sarrijem.

Sarrijeva glavna želja je dovođenje Jorginha iz Chelseaja, a sada vezni red želi ojačati i dovođenjem Arthura iz Barcelone i središnja linija Stare dame bi u narednoj sezoni mogla biti poprilično izmijenjena.

Pjanić se i u prošlosti često povezivao s Barcelonom. Ipak, do transfera nikada nije došlo, no neće biti nikakvo čudo ako bh. veznjak obuče dres katalonskog velikana.

I sam Pjanić je svojevremeno za „Slobodnu Bosnu“ potvrdio kako mu je velika želja obući dres katalonskog diva, a hoće li mu se želja i ostvariti doznaćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...