L'EQUIPE IMA EKSKLUZIVNE INFORMACIJE: Pjanić se vraća u Evropu

Naš fudbaler, koji ima 33 godine, nastupa u Sharjarh u UAE, a Metz ga navodno želi angažovati prije završetka zimskog prelaznog roka.

  • Sport

  • 27. Jan. 2024  

  • 0

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uskoro bi se mogao vratiti u evropski fudbal, piše ugledni L'Equipe.

Prema njihovim navodima, Pjanić je blizu povratka u Metz, klub u kojem je napravio prve fudbalske korake i debitovao u seniorskom fudbalu. Za Pjanića bi to bio povratak u Metz nakon čak 16 godina, kada ga je napustio i prešao u Lyon, gdje se dokazao na još većem nivou i potom zaigrao za Romu, Juve, Barcelonu... 

Naš fudbaler, koji ima 33 godine, nastupa u Sharjarh u UAE, a Metz ga navodno želi angažovati prije završetka zimskog prelaznog roka.

Metz je trenutno 15. na tabeli sa 16 osvojenih bodova koliko ima i Lyon koji je u zoni za ispadanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...