NOVO VRUĆE IZDANJE LIDIJE BAČIĆ: Pozirala u boksericama i ponosno pokazala svoj najjači adut, fanovi izgubili glavu

Zgodna Splićanka ne prestaje privlačiti pozornost na društvenim mrežama

  • Estrada

  • 29. Apr. 2020  29. Apr. 2020

  • 0

Lidija Bačić svoje je fanove počastila još jednom u nizu izazovnih fotografija. Zanosna Splićanka ponovno ih je podsjetila kako izgleda s malo odjeće na sebi, a oni su je nagradili mnoštvom lajkova i komplimenata. Pjevačica je pozirala u kratkoj majici i boksericama s motivom lika iz serije Simpsoni. “Homer, slatko spavaj”, napisala je uz objavu i odmah privukla pozornost.

alt

Lidija Bačić svoje je fanove počastila još jednom u nizu izazovnih fotografija. Zanosna Splićanka ponovno ih je podsjetila kako izgleda s malo odjeće na sebi, a oni su je nagradili mnoštvom lajkova i komplimenata. Pjevačica je pozirala u kratkoj majici i boksericama s motivom lika iz serije Simpsoni. “Homer, slatko spavaj”, napisala je uz objavu i odmah privukla pozornost.

“Prezgodna”, “Lijep pogled”, “Prelijepa si, Lidija”, “Ostao bez riječi”, “Da mi je biti Homer”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Podijeli:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...