SJEĆATE LI SE OVAKVE LIDIJE BAČIĆ? Pjevačica podsjetila na svoju nekadašnju fazu, ali svi joj bulje u zategnuto tijelo

Odjevena u crni bikini i okupana suncem, pjevačica pozira na brodu, dok joj smeđa kosa bezbrižno vijori na povjetarcu.

  • Show

  • 05. Maj 2020  

  • 0

Iako je u jednoj fazi svoju prepoznatljivu plavu kosu obojila u tamnu nijansu smeđe, Lidija Bačić (34) već je neko vrijeme opet plavuša, što su oduševljeno pozdravili brojni obožavatelji. I taman kada smo se svi opet priviknuli na plavušu Lille, ona nas iznenadi fotografijom iz prošlosti i podsjeti na brinetu Lille.

Opuštena i bez trunke šminke

“Jedna iz faze tamnije kose…”, kratko je opisala splitska pjevačica fotku na kojoj, odjevena u crni bikini i okupana suncem, pozira na brodu, dok joj smeđa kosa bezbrižno vijori na povjetarcu. Opuštena i bez trunke šminke, zanosna Dalmatinka fanove je zavela svojim osmijehom. Međutim, oni su se ipak fokusirali na nešto drugo.

“A da mi je vidjeti tko ovdje gleda kosu”, “Je te priroda nagradila atributima, Lidija”, “Ajme… dobra si ….boliiii”, “Prelijepa si, ljepotice, i savršeno zgodno tijelo imaš, ti si bomba”, samo su neki od komentara ispod vruće objave.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...