OGLASILA SE I BILSENA ŠAHMAN: "Nabavkom maski za Civilnu zaštitu KS, moj sin je zaradio nepunih 5.000 KM"

"Moj sin je poduzetan i stupio je kontakt s firmom u Tešnju i počeo nabavljati zaštitne maske", kazala je Šahman.

  • Vijesti

  • 06. Maj 2020  06. Maj 2020

  • 2

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo (KS) Bilsena Šahman izjavila je na konferenciji za novinare da nije utjecala na nabavku zaštitnih maski za Civilnu zaštitu KS koju je obavila firma njenog sina "Panta Rei" .

"Neću govoriti u ime svog sina. On je odrastao čovjek. Samostalan je i ne živi sa mnom u domaćinstvu. Moj politički angažman samo otežava poslove mom sinu Barišu Bejtoviću", rekla je Šahman. 

Rekla je da je "Panta Rei" registrovana za trgovinu na veliko i malo, a ne samo za promet kolača.

"Početkom marta svi poslovi su stali i krenulo se sa otpuštanjem radnika. Moj sin je poduzetan i stupio je kontakt s firmom u Tešnju i počeo nabavljati zaštitne maske", kazala je Šahman.

Šahman je kazala kako je i sama farmaceut te kako njen sin nije mogao pogriješiti kada je radio nabavku maski.

"Moje dijete nije moglo pogriješiti da radi nešto mimo zakona. Radio je za kantone, ali 10 puta više maski je nabavljao za RS. Niko 20. marta nije imao maske, bilo da su zaštitne, jednokratne, pamučne itd.", dodaje Šahman.

Prema njenim riječima, njen sin je za nabavku zaštitnih maski Kantonalnoj upravi civilne zaštite KS od 52 hiljade KM zaradio nepunih 5.000 KM.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...