UZ STROGO POŠTIVANJE SVIH MJERA ZAŠTITE: Trebevićka žičara od sutra počinje s radom

Odluka o ponovnom radu žičare je donesena u konsultacijama sa Kriznim štabom i Civilnom zaštitom, saopćila je uprava preduzeća JP Sarajevo d.o.o..

  • Društvo

  • 08. Maj 2020  

  • 0

Trebevićka žičara ponovo počinje s radom od subote, 9. maja. Radno vrijeme je svakog dana od 10 do 19 sati, a u jednu gondolu Žičare mogu ući najviše tri putnika.

Izvršena je dezinfekcija svih pogona i gondola, a putnici se mole za strogo poštivanje svih mjera zaštite uz nošenje maski i rukavica, socijalno distanciranje (fizički razmak), te pojačanu ličnu higijenu, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...