DAGESTANAC KOME SE DIVI I PUTIN OPET ODUŠEVIO SVIJET: Khabib poslao poruku Fergusonu nakon žestokih batina…

Tony Ferguson poražen je u subotu od Justina Gaethjea na UFC-u 249 i okršaj protiv Khabiba Nurmagomedova ostat će za njega samo san

  • Sport

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 0

Gaethje je u fantastičnoj borbi pretukao Fergusona i na kraju zasluženo osvojio pojas privremenog prvaka lake kategorije.

Nakon što je Ferguson poražen mnogi su se naslađivali na njegov račun, a onda je Khabib iznenadio sve porukom za svog ljutog protivnika. Khabib je pružio podršku i utjehu Fergusonu i time je oduševio javnost.

"Šta god se desilo ostaje u prošlosti. Glavu gore Tony, nadam se da ste dobro ti i tvoja porodica. Kada tvoj sin odraste bit će ponosan na tebe", poručio je Khabib.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...