BROJNE REAKCIJE NA SUKOBE U JERUSALEMU: Oglasili se Khabib Nurmagomedov, Jusuf Nurkić...

Prethodnih dana ponovo su počeli sukobi u Palestini nakon što je izraelska policija neočekivano upala u džamiju Al-Aqsa i počela da napada vjernike koji su bili tu.

  • Sport

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

Mnogi sportisti iz cijelog svijeta oglasili su se zbog sukoba Izraela i Palestine, a među prvima je to uradio Khabib Nurmagomedov, koji je dao podršku muslimanima u Palestini i poručio da se ovaj teror, jednostavno, mora završiti.

Ovu objavu jutros je na Twitteru podijelio i bh. košarkaš Jusuf Nurkić odmah nakon utakmice protiv Houstona.

Nurkić je podijelio objava Khabiba, a uz to je još dodao: "Pray for Palestine", u nadi da će se veoma brzo riješiti ono što se dešava u Palestini prethodnih dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...