PROCURILI JEZIVI DETALJI POKOLJA: Mladić sjekirom ubio cijelu porodicu!

Kao osumnjičen za ovaj zločin priveden je Miloš Ilić (22), kojem je određeno zadržavanje od 48 sati u pritvoru, nakon čega će biti priveden istražnom sucu.

  • Regija

  • 11. Maj 2020  

  • 0

U centru Leskovca u Srbiji jučer se dogodila tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena.

Kao osumnjičen za ovaj zločin priveden je Miloš Ilić (22), kojem je određeno zadržavanje od 48 sati u pritvoru, nakon čega će biti priveden istražnom sucu.

Sumnja se da je on sjekirom ubio svog oca Predraga, svoju sestru Anu koja je bila u poodmakloj trudnoći, zatim Predragovu izvanbračnu suprugu Danijelu Radojković i njenu maloljetnu kćer Saru, piše Telegraf.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića oko 14.45, u kući koju je obitelj unajmila nekoliko dana prije Uskrsa. Sat kasnije Miloš je priveden i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će dati svoju izjavu.

Prema pisanju medija, on je u policiji priznao zločin.

Porodica je, inače, iz Bojnika. U Leskovac su se doselili oko Uskrsa.

Masakru je, navodno, prema pisanju medija prethodila svađa između Miloša i Predraga, i to oko novca. Miloš je navodno tražio od oca novac, a ovaj mu nije dao.

Miloš je, prema prvim informacijama, sjekirom ubio prvo maćehu, a posljednjeg je ubio oca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...