TRIVIĆ UPOZORAVA: "Građani će iznijeti teret krize"

Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić ocijenila je da će "sav teret krize izazvane virusom korona iznijeti građani Srpske".

  • Politika

  • 17. Maj 2020  

  • 0

Trivićeva smatra da nijedna od mjera koje je najavila Vlada Srpske "nije efektivno provedena".

"Šta mjere znače privredniku u julu, ako on ne preživi do jula u ekonomskom smislu", rekla je Trivićeva na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Govoreći o rebalansu budžeta Srpske, Trivićeva je rekla da njime "nije pokazana nikakva solidarnost i da se samo odustalo od nabavke helikoptera", kao i da će "sav teret krize iznijeti građani kao poreski obvezenici, jer Vlada u ovoj godini planira nova zaduženja".

Kada je riječ o predstojećim lokalnim izborima, Trivićeva je navela da se o kandidaturi za gradonačenika Banjaluke najviše razgovara sa Draškom Stanivukovićem, ali da postoji mogućnost da to bude i ona.

Ona je navela i da je PDP stavio van snage sporazum sa SNSD-om koji je potpisao predsjednik gradskog odbora Bijeljina Slaviša Marković.

"PDP ni u jednoj opštini prema zaključcima Predsjedništva partije neće ulaziti u predizborne koalicije sa SNSD-om, pa tako ni u Bijeljini", dodala je Trivićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...