POLITIČKE PRIJETNJE I UCJENE: Video dokaz kako pojedinci iz SNSD-a uređuju program na RTRS-u

Funkcionere SNSD-a, ali i rukovodstvo Javnog servisa RTRS, zanima odakle RTV BN videoklip, koji su sinoć objavili u političkom magazinu "Crno na bijelo".

  • Politika

  • 18. Maj 2020  18. Maj 2020

  • 0

"Funkcinere SNSD-a i ljude bliske njima, ali i rukovodstvo Javnog servisa RTRS, zanima odakle nam video klip, koji smo sinoć objavili u našem političkom magazinu "Crno na bijelo", na kome se vidi utjecaj pojedinaca na uređivačku poliitku RTRS-a, prenosi RTV BN.

Nakon što smo sinoć u političkom magazinu BN TV "Crno na bijelo" objavili videoprilog u vezi s dešavanjima u Olimpijskom centru "Jahorina", u kojem predsjednik Nadzornog odbora te firme Nedeljko Elek prijeti da će "zapaliti" studio RTRS-a zato što nisu prenijeli njegove optužbe na račun rada načelnika opštine Pale Boška Jugovića, ne prestaju pokušaji funkcionera SNSD-a i ljudi bliskih njima, ali i JS RTRS da saznaju ko je ustupio spomenuti video klip BN TV.

Tako od sinoć ne prestaju telefonski pozivi u našim redakcijama... Funkcionere SNSD-a, ali i rukovodstvo Javnog servisa RTRS, zanima odakle nam videoklip, koji smo sinoć objavili u našem političkom magazinu "Crno na bijelo".

Prijetnju novinaru RTRS-a da će "zapaliti" studio RTRS-a zato što su isjekli njegove optužbe kojima satanizuje načelnika opštine Pale Boška Jugovića, stranačkog kolegu iz SNSD-a, Elek je izrekao početkom marta ove godine.

Kako saznajemo, ta videoprijetnja pokazana je i rukovodstvu SNSD-a, koje je naložilo da se snimak uništi, što, očigledno, nije urađeno.

U SNSD-u, ali i u JS RTRS-a, od sinoć traje uzbuna zbog objavljenog videoklipa, što samo daje pravo onima koji tvrde da u SNSD-u traje "borba klanova", ali i da Javnim servisom RTRS-a upravljaju uređivačke strukture izvan te medijske kuće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...