JEZIVI SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Pogledajte kako je radnik na cesti za dlaku izbjegao „leteći cirkular“… (VIDEO)

Mađarski "Magyar Közút" objavio je video koji pokazuje s kakvim se opasnostima susreću njihovi radnici.

  • Šareni svijet

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

Snimak nadzorne kamere prikazuje radnika koji usmjerava saobraćaj zbog radova na putu. I dok je prvi automobil Peugeot sa prikolicom stao, sljedeći u nizu je kasno primijetio zastoj.

Zbog toga je velikom silinom udario u prikolicu, a to je njen sadržaj katapultiralo u zrak, ali i pomjerilo Peugeot.

Radnik nije imao mnogo vremena za reakciju. Osim što je morao da se skloni od automobila, pred njega je doletio i teret iz prikolice, samostojeći cirkular. Prema zvaničnom izvještaju, radnik je izbjegao njeno sječivo, ali i jači udarac pa je prošao tek uz minimalne povrede, prenosi "Index.hr".

Mađarska kompanija ovakvim videosnimcima želi da podigne svijest o sigurnosti u saobraćaju. Naglašava kako je od 2000. godine zbog nesreća uzrokovanih nesmotrenom vožnjom, život izgubilo 17 njenih radnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...