FILMSKA POTJERA NAKON DRAME NA BH. GRANICI: Probio rampu prema Hrvatskoj, a zatim i onu na naplatnim kućicama, ulovili su ga tek na…

Neviđena potjera nakon incidenta na bosanskohercegovačkoj granici.

  • Hronika

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Vozač je Mercedesom probio rampu na Graničnom prijelazu Vinjani Donji, proletio i kroz naplatne kućice u Dugopolju u Hrvatskoj, a zaustavljen je tek na brzoj cesti Solin - Klis.

Kako "Slobodna Dalmacija" doznaje iz PU splitsko-dalmatinske, u 5.40 sati osobnim automobilom probio je rampu graničnog prijelaza i nastavio voziti preko Zagvozda, gdje je napravio isto kako bi sebi otvorio put. Produžio je do naplatnih kućica u Dugopolju, na kojima je, također, prošao rušeći rampu.

Na brzoj cesti konačno je zaustavljen te je, zbog vidno uznemirenog ponašanja, odveden u bolnicu. Nakon što ljekari utvrde u kakvom je zdravstvenom stanju i puste ga iz bolnice, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...