BRUTALNA MAKLJAŽA U ZAGREBU: Na semaforu se potukli vozači, a kada se sve smirilo, jedan se autom zabio u drugog… (VIDEO)

Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobit će i sudski epilog

  • Hronika

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom "povuklo" niz nesuglasica u prometu dok su se vozili po Ulici SR Njemačke koja dijeli naselja Sopot i Utrinu, na semaforu su vozači Opel Corse i Audija ušli u sukob. Letjele su šake i došlo je do naguravanja, a saputnica u Opelu je svojom vikom i mahanjem rukama pokušavala smiriti uzavrele strasti dvojice vozača.

Sve se to odvijalo na očigled drugih vozača koji su ih stajali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali sukob i spriječiti.

S obzirom na to da se tučnjava odvila na semaforu za vrijeme crvenog svjetla, ubrzo je 26-godišnji vozač Opela sjeo s partnericom u svoj auto te startao. No umjesto ravno, skrenuo je desno u drugu prometnu traku kako bi se zabio u Audijev desni dio. Nakon toga je dao gas i pobjegao, a iznervirani 38-godišnji vozač Audija ga je slijedio, piše Jutarnji list.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...