POLITIČARKA IZ CRNE GORE ISMIJALA VUČIĆA I PATRIJARHA IRINEJA: "Savjetnica najavila Vučića kao predsjednika Republike Srpske i svi su jako loše..."

Današnje obraćanje srpskih prvaka, patrijarha SPC-a Irineja i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, neodoljivo je podsjetilo na nekada popularnu seriju Muppet Show. Međutim, osim aranžmana, sve ostalo nije štimalo, naročito režija, saopštila je danas poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Marta Šćepanović...

  • Regija

  • 20. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 1

“Prvo je patrijarh zamolio predsjednika Srbije - 'dabome Đukanovića', da bi nedugo za tim savjetnica najavila Vučića kao predsjednika Republike Srpske.

Čak je i novinarka iz trećeg puta formulisala pitanje koje patrijarh ni tada nije razumio.

Dakle, svi su jako loše odigrali svoje uloge. Očigledno je da niko nije naučio tekst napamet pa je predsjednik Vučić u toku priredbe morao da interveniše više puta”, navodi Šćepanović.

Sve u svemu, dodaje, još jedna predizborna konvencija za koju su Srbi u Crnoj Gori samo povod, pa šta košta da košta.

“A koštaće puno, kako i sam Vučić obeća, siguran da će se investicija vratiti kroz glasove na predstojećim izborima u Srbiji.

Toliko o Crnoj Gori iz Srbije, do neke nove, predizborne predstave”, poručuje Šćepanović.

(Portal Analitika) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...