KRŠ I LOM U HERCEGOVINI: Vozilom se zabio u benzinsku pumpu, ali nije prvi put…

Policija je obavila uviđaj, a zanimljivo je da je na istom mjestu prije nekoliko godina došlo do slične saobraćajne nezgode.

  • Hronika

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 0

U Trebinju se jučer desila saobraćajna nezgoda u kojoj, srećom, niko nije povrijeđen, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Kako javlja Nebojša Vukanović, vozilo BMW udarilo je u parkirani Golf 6, koji je u vlasništvu gazde benzinske pumpe „Best“ Dušana Prcovića, a od siline udara Golf je uletio u prodavnicu benzinske pumpe. Prava je sreća pa u tom trenutku niko od radnika i gostiju nije bio u prodavnici.

Policija je obavila uviđaj, a zanimljivo je da je na istom mjestu prije nekoliko godina došlo do slične saobraćajne nezgode kada je putničko vozilo Alfa Romeo na istom mjestu uletjelo u benzinsku pumpu, ali i tada, srećom, niko nije teže povrijeđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...