PRIJE NEGO POGLEDATE, POSAVJETUJTE SE S KARDIOLOGOM: Seksi novinarka zapalila internet novim fotkama

Italijanska sportska novinarka ponovno plijeni pažnju fotografijom na kojoj je u vrlo izazovnom izdanju.

  • Show

  • 23. Maj 2020  23. Maj 2020

  • 0

Italijanka Diletta Leotta, atraktivna i planetarno popularna sportska novinarka, na Instagramu ima skoro sedam miliona pratilaca koje svako malo časti izazovnim fotografijama. Krajem sedmice, ponovno se javila i objavila fotografiju kako uživa u maženju sa svojim psom Brandinom. Da bi sve učinila atraktivnijim, Diletta na fotografiji nosi veoma kratku bijelu haljinicu.  

Nakon što je zbog pandemije koronavirusa provela 58 dana u izolaciji u svom domu, Diletta je izašla van i u posljednje vrijeme objavila seriju fotografija iz parkova.

Tako je u utorak snimila smiješan video na kojem stoji na leđima svog partnera i skače po njima dok se on uspravlja.

U opisu videa je napisala: “Ne pokušavajte ovo kod kuće”, i stavila dosta emotikona koji plaču od smijeha.

Podsjetimo, ona je u prošlu srijedu prvi put nakon 58 dana napustila svoj stan u Milanu, u kojem je bila u izolaciji zbog pandemije koronavirusa, a u ponedjeljak je objavila da je ponovno otišla u prirodu, gdje je doživjela malu nezgodu.

Ona je tokom treninga u prirodi pala i povrijedila koljeno, a fotografiju je nedugo kasnije objavila na Instagramu.

“Nekad se sjetim svog djetinjstva i kada mi je najveći problem bio odabrati koju igru igrati. Tada smo bili svi prijatelji bez bilo kakvih zamjerki. Mir se sklapao malim prstom i bilo je sve jednostavnije. Shvatila sam da me oguljena koljena nisu toliko boljela”, napisala je uz fotografiju.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...