"PROTIV OVIH POTURICA SE BORIO NJEGOŠ": Kako je jedna djevojka sa maramom i crnogorskom zastavom izazvala buru reakcija (FOTO)

Crna Gora je jučer proslavila 14 godina od samostalnosti. Građani su proslavili dan državnosti vožnjom i okupljanjima na ulicama. Kolone automobila prošle su ulicama Podgorice, Nikšića, Bijelog Polja i drugih crnogorskih gradova, piše "Telefraf.rs"

  • Regija

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 1

Međutim, jedna fotografija postala je viralna na društvenim mrežama. Naime, Alma se slikala sa razvijenom zastavom Crne Gore noseći hidžab, a objava je izazvala razne komentare.

Neki su istakli da je ovakva slika u najmanju ruku neumesna.

- Protiv ovih poturica se borio Njegoš. Ako ne verujete pročitajte Gorski Vijenac - navodi se u jednom od komentara, prenosi "Telegraf.rs"

Međutim, mnogi su podržali Almu i pohvalili njenu sliku.

- Živela Alma i molim te ne obraćaj pažnju na ove komentare. Crna Gora je mala ali dovoljno velika za sve nacije i religije - glasio je jedan od komentara.

- Lepoto - prokomentarisao je jedan od korisnika Twittera.

Alma, koja u opisu profila na Twitteru navodi da je student ekonomije, bila je u šoku reakcijom koju je izazvala njena fotografija.

- Nisam znala da jedna moja slika može da uznemiri mnoge - objavila je Alma na toj društvenoj mreži.

Na njenu objavu uslijedili su komentari podrške.

- Može da uznemiri nacionaliste, a Vama svaka čast. U Italiji je apsolutno normalno da musliman drži italijansku zastavu, čak i ako ima državljanstvo dobijeno na osnovu boravka, a ako je rođen ovde glupo je i komentarisati. Italiju osjeća kao svoju zemlju - kazao je jedan od "tviteraša".

(Telegraf.rs)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...