NOVI PODVIG ŽELJKA MITROVIĆA NAKON ŠTO JE "PRONAŠAO LIJEK" ZA KORONU: Izumio sam leteći automobil kojim ću preletjeti Beograd

Vlasnik Pinka i autor reality show programa Željko Mitrovića, nakon što je sedmicama bio predmet regionalne sprdnje, jer je tvrdio da je pronašao lijek za koronu i nakon što je u sebe ubrizgavao potencijalno životno opasnu ozoniranu krv, sad ide i korak dalje te tvrdi da je proizveo leteći automobil.

  • Regija

  • 27. Maj 2020  27. Maj 2020

  • 0

Leteći automobili odavno su fascinacija i želja ljudskog roda koja se kroz naučnofantastičnu literaturu i popularnu kulturu propagira već više od stoljeća. Iako neki modeli već postoje, zbog njihove nepraktičnosti daleko smo od masovnog korištenja letećih automobila u svakodnevne svrhe.

Ipak, rješenje se možda pojavilo, i to ni manje ni više nego u Srbiji. Vlasnik Pinka i autor reality show programa Željko Mitrović, nakon što je sedmicama bio predmet regionalne sprdnje, jer je tvrdio da je pronašao lijek za koronu i nakon što je u sebe ubrizgavao potencijalno životno opasnu ozoniranu krv, sad ide i korak dalje te tvrdi da je proizveo leteći automobil.

"Završena je maketa mog flying cara, kojim ću 1. avgusta, kao probni pilot, preleteti Beograd. Tačno je osam puta manja od velikog kojim ću leteti ja, ali su kontroleri, logika i komande identične, sutra počinje izrada konstrukcije od karbonskih vlakana za the big one!", tvrdi Željko Mitrović.

Nadajmo se da će njegov let automobilom na kraju ipak završiti jednako bezbjedno kao i ubrizgavanje ozonirane krvi, jer bi, u suprotnom, to bio izuzetan udarac za tržište kiča, šunda i krkanluka na zapadnom Balkanu.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...