VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U BIJELJINI: Uhapšeno 16 osoba, među njima i poznati nogometni sudija...

Akcija je izvedena od strane službenika Policijske uprave Bijeljina, u saradnji sa Upravom Ministarstva unutrašnjih poslova za organizovani i teški kriminalitet

  • Hronika

  • 28. Maj 2020  

  • 0

Uhapšeno je ukupno 16 osoba za koje se sumnja da pripadaju međunarodnoj kriminalnoj grupi, dok je više lica privedeno na saslušanje u svojstvu svjedoka.

Svi su uhapšeni i privedeni nakon pretresa vikendice u kojoj su se nalazili, a u kojoj su pronađeni droga i oružje. Neki od uhapšenih se sumnjiče za prostituciju i navođenje na istu.

 

Među privedenima se našao i poznati fudbalski sudija, Slovenac Slavko Viničić, koji se nalazi u elitnoj FIFA-inoj grupi i koji je ove sezone sudio i utakmice Lige prvaka.

Vlado Šajn, prvi čovjek Udruženja fudbalskih sudija Slovenije je za portal 24ur.com potvrdio da je u Bijeljini priveden i Slavko Vinčić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...