"SB" NA LICU MJESTA; MUTNO IZNAD SIPA-e: Pogledajte šta se dešava ispred zgrade Državne agencije za istrage i zaštitu (FOTO)

Advokatica Adna Dobojlić napustila je prostorije SIPA-e.

  • Hronika

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 0

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić, suspendovani direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak, kao i direktor firme "Srebrena malina" Fikret Hodžić, nakon višesatnog saslušanja zbog slučaja u vezi s nabavkom 100 respiratora iz Kine za FBiH, zadržani su u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Istočnom Sarajevu, gdje su i prenoćili.

Naš fotoreporter je na licu mjesta...

Foto: AMER KAJMOVIĆ/SB

(S. B.)     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...