KOMŠIĆ O HAPŠENJIMA: Ovo podsjeća na aferu "Agrokomerc", posljedice će biti pogubne

Povodom saslušavanja i zadržavanja u SIPA-i premijera Federacije BiH Fadila Novalića, kao i Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića, član Predsjedništva BiH Željko Komšić za portal Startbih.ba kaže kako ga sve ovo podsjeća na predratnu aferu "Agrokomerc".

  • Politika

  • 29. Maj 2020  29. Maj 2020

  • 1

- Svaka borba protiv korupcije je za pozdraviti. Ne ulazeći u to šta radi Tužilaštvo, jer to svakako i ne znamo. Politički, sve podsjeća na predratnu aferu "Agrokomerc". Političke posljedice po cijelu BiH, ne samo Federaciju BiH, bit će ogromne, kao što je to bila i afera "Agrokomerc" u ono vrijeme. Nažalost, posljedice te predratne afere su bile pogubne po zemlju! – upozorava Komšić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...