VUČIĆEVI MEDIJI PJENE: "Đukanović otvara bisokope i diskoteke, dozvoljene svadbe i sahrane, samo niko iz Srbije ne može u Crnu Goru"!

U Crnu Goru je od sutra (1. juna) dozvoljen ulazak građanima iz 26 zemalja, i to bez karantina i samoizolacije, ako je stopa aktivnih slučajeva KOVID 19 manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi iz koje stranac dolazi

  • Regija

  • 31. Maj 2020  31. Maj 2020

  • 1

Reč je o stanovnicima Slovenije, Islanda, Hrvatske, Slovačke, Švajcarske, Albanije, Austrije, Norveške, Monaka, Kosova, Njemačke, Grčke, Mađarske, Danske, Litvanije, Letonije, Azerbejdžana, Luksemburga, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Izraela, Severne Makedonij, Irske, Češke, Finske i Estonije. 

-Srbija, gle čuda, opet nije na spisku zemlja čiji građani mogu u CG", piše beogradski tablod iInformer pod kontrolom predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. 

Od sutra su na otvorenom i u zatvorenom prostoru, na javnim mjestima, uključujući i svadbena veselja, sahrane, kao i na sportskim takmičenjima može da prisustvuje do 200 osoba, piše Informer, vavodeći da je dozvoljen i rad diskoteka, barova i noćnih klubova, barova kao i dečjih igraonica u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravlje kao i rad bioskopa, pozorišta i dječjih vrtića, ali da samo nije dozvoljeno Srbima iz Srrbije da ljetuju na Jadranskom motu Crne Gore. 

"Ima li kraja Đukanovićevom ludulu", pita se tabloid Informer. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...