PROCURILA FOTOGRAFIJA IZ DVORCA: Britanija je u šoku, pogledajte šta kraljica radi u 94. godini…

Od uvođenja mjera karantina u Britaniji, Elizabeta živi u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu grupu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika Covida-19

  • Show

  • 01. Jun. 2020  

  • 1

Na fotografiji koju je Buckinghamska palača objavila u nedjelju kasno navečer, britanska kraljica Elizabeta II. snimljena je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Windsor.

Od uvođenja mjera karantina u Britaniji, Elizabeta živi u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu grupu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika Covida-19. S tog se mjesta u zadnjih par mjeseci nekoliko puta obratila naciji, saopćenjem ili u TV obraćanju.

Elizabeta II. poznata je kao ljubiteljica životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...