KANI, SUZO, IZDAJICE: Vjekoslav Bevanda zakukao s kolegom Fahrudinom Radončićem

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić danas je na sjednici Vijeća ministara BiH informisao kolege da će podnijeti neopozivu ostavku na ovu funkciju; Ministar finansija Vjekoslav Bevanda kazao je kako će se njegov odlazak osjetiti te da mu je žao...

  • Mini market

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 0

"Bili smo svjedoci u proteklom vremenu igrokaza nekompletnog Vijeća ministara. Kada nije kompletirano, mora se osjetiti taj dio. U krajnjem slučaju, svi ministri u Vijeću ministara imaju svoje zamjenike. Čovjek može biti bolestan i, ukoliko nema zamjenika, on ne može doći na sjednice Parlamenta ili Predsjedništva. Mislim da je Radončić izuzetno kvalitetno i hrabro radio svoj posao", rekao je Bevanda, piše N1.

Kazao je i to kako je mu je žao zbog Radončićeve odluke, jer je "bio jedan od rijetkih ljudi koji se držao principa".

"Često je glasao protiv mene, ali imali smo džentlmenski odnos i nismo se valjali u blatu", kazao je Bevanda. Eh...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...