KONAKOVIĆ OPET OPLEO PO RADONČIĆU, ALI I PO OSMICI: "Ministar sigurnosti je u bjekstvu, a direktor OSA-e nema školsku spremu. Kadrovska majstorija..:"

Povodom posljednjih dešavanja u zemlji i najave ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića da podnosi ostavku na ovu funkciju, na svom twitteru oglasio lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

  • Politika

  • 03. Jun. 2020  

  • 3

"U pravosudnim i sigurnosnim strukturama Bosnjaci imaju ministra sigurnosti u bjekstvu i direktora OSA-e kojem je istekao mandat i koji nema skolski spremu potrebnu da opet bude direktor. Kadrovska majstorija lidera Bosnjaka, jer brine mnogo o Bosnjacima. Koalicija Petak 13.", poručio je Konaković preko Twittera. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...