RALFE, RALFE, KOLIKO JE SATI (?): Pogledajte buncanje unezvijerene premijerke Srbije ANE BRNABIĆ dok napada vlasnika N1 kojem ne zna ime i prezime!

Pogledajte smušeno obraćanje ljutite premijerke Srbije koje je vrlo brzo postalo hit na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Nakon što je Regulatorna agencija za elektronske medije (REM) Srbije zabranila emitiranje predizbornog spota Srpske napredne stranke u kojem Aleksandar Vučić djevojčici obećava "da će joj vratiti tatu iz Njemačke", u Srbiji su podijeljena mišljenja da li je cijela ova afera producirana od Vučića i njegove stranke kako bi pokazali da su, kobajagi, regulatorne institucije te države nezavisne od utjecaja politike. Sumnje su pojačane nakon što je predsjednica Savjeta REM-a Olivera Zekić, koja se sa pravom smatra produženom rukom Vučića i SNS-a, javno priznala da je glasala za zabranu spornog spota.

Inače, zahtjev za iznošenje mišljenja REM-a uputila je Televizija N1, koja je odbila emitirati (plaćene) spotove SNS-a zbog, kako su kazali, "zloupotrebe djece u političkoj kampanji". Vučiću bliski mediji odluku o zabrani spota nazvali su "nasiljem" medija čiji su vlasnici i menadžment smješteni u Švicarskoj. 

Na općepoznatu činjenicu da firma United Media, u čijem sastavu, pored desetak drugih televizijskih kuća u regiji, djeluje i N1 Srbija, reagirala je i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je u urnebesnom obraćanju tokom predizborne kampanje prozvala vlasnika ove korporacije, čijeg se prezimena nije mogla sjetiti, da guši medijske slobode u Srbiji, piše „Slobodna Bosna“.

Pogledajte smušeno obraćanje ljutite premijerke Srbije, koje je vrlo brzo postalo hit na društvenim mrežama.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...