OGROMNA ŠTETA: Izgorjela porodična kuća na Buni

Prema riječima svjedoka, požar je započeo sa zadnje strane objekta, a prouzročio je štetu na velikom dijelu kuće. 

  • Hronika

  • 09. Jun. 2020  09. Jun. 2020

  • 0

Požar na porodičnoj kući u mostarskom naselju Buna dogodio se u ponedjeljak tokom poslijepodnevnih sati. Prema riječima svjedoka, požar je započeo sa zadnje strane objekta, a prouzročio je štetu na velikom dijelu kuće. 

Kako je iz Profesionalne vatrogasne jedinice (PVJ) Mostar potvrđeno za Bljesak.info, sve su dežurne ekipe PVJ-a i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Buna radile na gašenju požara.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrđeno je kako je zaprimljena dojava o požaru na većem dijelu objekta, ali da niko nije povrijeđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...