MLADEN IVANIĆ KATEGORIČAN: "Neću biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke"

"Mislim da opozicija ima svoje šanse i mjesta u kojima imaju vrlo ozbiljnu poziciju", kaže Ivanić.

  • Politika

  • 11. Jun. 2020  11. Jun. 2020

  • 0

"Neću biti kandidat opozicije na ovogodišnjim lokalnim izborima za gradonačelnika Banjaluke, jer se ne vidim na tom mjestu", rekao je u intervjuu za Srpskainfo bivši član Predsjedništva BiH i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Komentarišući sve glasnije špekulacije da bi upravo on bio najbolji kandidat opozicije za osvajanje Banje Luke, Ivanić ističe da uopšte ne razmišlja o tome niti je unutar opozicije bilo govora o toj temi.

Zašto se ne vidite na tom mjestu?

- Smatram da to nije posao za mene i da to treba prepustiti mlađim ljudima. Ko god da bude izbor opozicije, vjerujem da će to biti kvalitetna i sposobna osoba.

Vladajuća koalicija očekuje da će osvojiti 80 odsto načelničkih i gradonačelničkih mjesta na lokalnim izborima. Kakva su Vaša očekivanja kada je u pitanju opozicija?

- Mislim da opozicija ima svoje šanse i mjesta u kojima imaju vrlo ozbiljnu poziciju. Vjerujem da će se glavna bitka voditi u Banjaluci i vrlo sam optimističan po pitanju najvećeg grada Srpske. I na posljednjim opštim izborima u BiH opozicija je pobijedila u Banjaluci. Vjerujem da i na ovim lokalnim izborima ima šansu za to. To je, po mom uvjerenju, jedan od najvažnijih ciljeva kada je u pitanju opozicija u Srpskoj. Naravno, opozicija i u nekim drugim mjestima ima svoje šanse.

Cjelokupan tekst možete pročitati na ovom linku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...