KLOPP JE ODUŠEVLJEN: Liverpool razbio Blackburn u prvoj utakmici nakon korone, pogledajte kako su goste počastili sa 6 komada... (VIDEO)

Nakon skoro tri mjeseca pauze, lider engleskog prvenstva Liverpool je odigrao jednu utakmicu

  • Sport

  • 11. Jun. 2020  

  • 0

U sklopu priprema za nastavak sezone "Redsi" su na Anfieldu ugostili Blackburn pobijedivši sa 6:0.

Utakmica se igrala pred praznim tribinama, a već do poluvremena Liverpool je vodio 3:0 golovima Manea, Keite i Minamina. U nastavku je zabio i Joel Matip te mladi Ki-Jana Hoever i Leighton Clarkson.

Trener Jürgen Klopp bio je oduševljen nakon utakmice koja je njegovoj ekipi bila prva nakon više od tri mjeseca pauze.

"Bili smo fantastični. Imali smo pravi stav i pristup, a nakon ovakve pauze najvažnije je da pokažeš da si spreman za prave utakmice. Mi smo to danas pokazali. Momci su izgledali sjajno, baš kao i prije ove pauze. Bili smo pravi od prve do zadnje minute, a posebno sam zadovoljan visokim presingom. Moram zahvaliti Blackburnu koji je došao k nama i pomogao nam u pripremi", rekao je Klopp.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...