BIVŠA SARAJKA OPET LJUBI: Neda Ukraden otkrila kakve je sve gluposti radila u mladosti zbog čovjeka u kojeg je bila ludo zaljubljena…

Iako će uskoro proslaviti 70. rođendan, Neda Ukraden uživa punim plućima.

  • Estrada

  • 23. Jun. 2020  23. Jun. 2020

  • 0

"Bolje mi to ne spominji. Jako sam se uplašila i za sebe i za druge, jer sam neposredno prije proglašenja vanrednog stanja imala tri velika koncerta s hiljadama ljudi, grljenjem i fotografiranjem. Spakirala sam kofer i otišla u kćerkin stan, sama u stanu, bila sam sama na cijelom spratu. Ali sam to vrijeme iskoristila za pisanje memoara i stigla sam do Olimpijade u Sarajevu", otkrila je pjevačica.

Neda Ukraden jedva čeka da se stanje sa pandemijom primira pa da se vrati svojim koncertima i uveseljavanju publike. Proteklih mjeseci je, kao i većina svijeta, provela u izolaciji i, kako priznaje, nije joj bilo lako.

Voditelju Daliboru Petku priznala je da je zaljubljena. U igri u koju ju je 'uvalio' simpatični voditelj, Neda je odgovarala sa jesam ili nisam pa je na pitanje je li zaljubljena odgovorila potvrdno.

No, detalje nije željela otkriti. Ostala je tajanstvena i dodala: "O tome više u sljedećoj emisiji, to be continued", našalila se pjevačica. 

Neda će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti s pjesmom "Za pravu ljubav", a kad je već bilo razgovora o ljubavi, pjevačica je otkrila nešto i o toj temi, prisjetivši se starih ljubavi i svega što je za ljubav činila.

"Ma, radila sam svakakve budalaštine i gluposti. Čovjek cijelog života želi tu veliku ljubav, kasnije se ispostavi da to nije baš tako. Ja sam se za čovjeka kojeg sam voljela, naputovala, nalazili smo se na aerodromima u Frankfurtu, Chicagu, Stuttgartu, Zagrebu… Hiljade kilometara sam prolazila i imala osjećaj da se topi ono staklo ispred nas. I kad prođe vrijeme, vidjela sam da je to bio balon u mojoj mašti. Ali, dok je trajalo, bilo je lijepo", rekla je pjevačica.

Neda nerado govori o svom ljubavnom životu, ali prije nešto manje od tri godine se u emisiji "IN magazin" osvrnula na raspad braka s pokojnim rediteljem Milanom Bilbijom, s kojim je dobila kćer Jelenu.

"Jako mu je smetala količina moje slave i način na koji sam ja na sve to reagirala. Smatrao je da sve to škodi našoj vezi, da mi kuća treba biti prioritet, da nemam šta tražiti po turnejama... Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite, iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti najčešće", rekla je tada Neda.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...