OVO SE RIJETKO VIĐA: Legendarni ukrajinski bokser Vladimir Kličko objavio fotografiju u donjem vešu, niko ne vjeruje da su mu 44 godine...

Vladimir Kličko godinama je dominirao na sceni teške kategorije i zbog toga je sigurno jedan od najboljih boksera ikad iako se mnogima baš i nije svidio način na koji se on borio.

  • Show

  • 23. Jun. 2020  23. Jun. 2020

  • 0

Legendarni Ukrajinac odlučio je završiti karijeru prije tri godine. Kličko je u 69 borbi ostvario 64 pobjede, a od toga su 53 bile nokautom. Osvojio je 29 svjetskih titula, što je zaista veoma impresivno.

U posljednjim godinama Klička i nismo baš viđali u javnosti, odlučio je da se baš odmori od svega. Tek se ponekad oglasi na društvenim mrežama samo kako bi svojim navijačima pokazao da je živ.

Kličko je upravo sinoć objavio fotografiju zbog koje su mnogi ostali bez teksta. Iako ima 44 godine, Kličko je pokazao da je još u nevjerovatnoj formi te da bi se sigurno već sutra mogao vratiti u ring.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...