ŠPANSKA LJEPOTICA: Svi gledaju u suprugu legendarnog brazilskog igrača Danija Alvesa 

Španski supermodel Joana Sanz supruga je proslavljenog 35-godišnjeg brazilskog nogometaša Danija Alvesa koji je najsjajnije trenutke karijere doživio u dresu Barcelone s kojom je osvojio čak tri Lige prvaka i šest naslova pobjednika tamošnjeg prvenstva.

  • Show

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 0

Joana i Dani započeli su vezu 2015. godine, nakon što ih je zajednički prijatelj upoznao dok je desni bek još bio u Barceloni.

Vjenčali su se na tajnoj lokaciji na otoku Formantera, na najmanjem i najjužnijem otoku arhipelaga Las Pitiusas koji pripada arhipelagu Baleari još prije dvije godine. O vjenčanju, kao i o gostima koji su prisustvovali, se malo toga zna, ali Joana nije stidljiva na društvenim mrežama na kojima objavljuje atraktivne fotografije, nakon kojih su mnogi muškarci ljubomorni na Alvesa što mu je supruga takva ljepotica.

Lijepu Joanu na Instagramu pravi preko 750 hiljada ljudi.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...