OPČINJEN PIRAMIDAMA: Goran Karan predstavio spot sniman u Visokom… (VIDEO)

Nakon što je početkom prošlog mjeseca boravio u Visokom, gdje su snimani kadrovi za novi spot, poznati hrvatski kantautor Goran Karan predstavio je spot i singl “Dugo nisam bio mlad”.

  • Kultura

  • 01. Jul. 2020  01. Jul. 2020

  • 0

Spot za pjesmu sniman je u parku „Ravne 2“, a tom prilikom Karan je kazao: “Ovo mjesto ovdje je lijek, a nije ni lijek koliko je preventiva. Ljude je potrebno malo potaknuti da dođu ovamo, a ovo mjesto će ostati ostavština ljubavi. Što se tiče same premijere spota, ali i nastupa, ne mogu garantovati kad će biti, mi smo ove godine sve to trebali napraviti, u ovom slučaju je malo odgođeno, ali mislim da smo napravili jednu divnu priču koje će se ove godine i dogoditi.”

Pjesma je nastala odmah nakon njegovog prvog nastupa, kada je imao čast koncertom otvoriti Park Ravne.

Prvobitna pjesma je na engleskom jeziku i nazvana je “My Legacy Is Love”, ali je na kraju shvatio da stihove najviše osjećaš kada su na “tvom” jeziku.

Pogledajte novi Karanov spot...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...