AKO STE IH VIDJELI ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU: U Istočnom Sarajevu nestale dvije djevojčice, nakon što su otišle u prodavnicu gubi im se svaki trag...

Djevojčice su zajedno krenule u prodavnicu i nijedna se nije vratila kući.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2020  

  • 0

Nakon što je objavljena vijest da je danas u popodnevnim satima nestala 12-godišnja djevojčica Sandra Mekić, mediji iz Istočnog Sarajeva objavili su informaciju da je sa njom bila još jedna djevojčica, koja se također nije vratila kući.

 

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo zasad nismo nema zvanične informacije o ovom slučaju, a lokalni mediji i društvene mreže prenose informaciju da su dvije djevojčice oko 14 sati otišle u prodavnicu, nakon čega im se gubi trag.

Portal Katera navodi da je od porodice mekić dobio informaciju da je sa nestalom Sandrom bila i djevojčica Marijana Nakaradić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...