"GONIĆU GA DOK SAM ŽIVA!":Miroslav Ilić u ozbiljnom problemu: Zbog bivše ljubavnice izgubit će sve!?

Mirjana Antonović, s kojom pjevač Miroslav Ilić ima sina Devina, kojeg i dan-danas odbija da prizna, razočarana je što on svom djetetu nije čestitao ni veliki uspjeh koji je postigao.

  • Estrada

  • 05. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

Ona kaže da će se pjevaču sve to jednog dana vratiti.

Mirjana AntonovićFoto: Alo!/Masanori Jošida 

“Devin je konačno postao doktor anesteziolog. U tu čast, pošto su okupljanja u Americi zabranjena, u mojoj kući sam mu organizovala malu proslavu. Čestitke su stizale sa svih strana, mnogo ljudi je zvalo, ali jedne nije bilo ni putem poruke, niti bilo kako. Tužno. Da jedan čovjek koji je Devinov otac, a to krije pred zakonom, ne pošalje ni poruku. Šta reći?! Sve će mu se to vratiti jednog dana”, kaže Mira.

Ona priča da je ceo sudski proces na kom se dokazuje da li je pjevač otac njenog sina Devina ili ne prolongirala zbog pandemije koronavirusa.

“Moj advokat je kontaktirao sud sa zahtjevom da se ročište zakaže za 14. septembar. Nadam se da će se situacija do tada malo smiriti i da će Amerika otvoriti granice kako bismo mogli da doputujemo”, ispričala je Mirjana.

Mirjana Antonović sa sinom Devinom Foto: privatna arhiva

“Devin bi tada uzeo odmor i nas dvoje bismo konačno došli u Srbiju da završimo sa dokazivanjem očinstva. Tada bi svo troje trebalo da se pojavimo na sudu i pogledamo se oči u oči. Ako Miroslav i tada izmisli nešto da ne bi došao, ja neću odustati. Goniću ga dok sam živa”, dodala je Mirjana.

Da li to znači da će Mirjana pokušati da poznatom pjevaču uzme sve što joj pripada sudskim putem i ostavi ga praktično bez ičega, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...