KO SVE PJEVA ZA NEUSTAVNI TZV. DAN RS: Od Ace Lukasa, Miroslava Ilića do Baje Malog Knindže i...

"Ovo je država, nije entitet, onaj što nas ne voli, nema legitimitet", stihovi su pjesme Baje Malog Knindže

  • Društvo

  • 04. Jan. 2024  

  • 0

Pjevačica etno i vjerskih pjesama Danica Crnogorčević nastupit će 9. januara u Banja Luci na obilježavanju takozvanog Dana RS, kojeg je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim. 

Ona je pripremila pjesmu "Za život Srpske", a publici će se predstaviti i izvođenjem popularnih pjesma poput "Veseli se srpski rode". Zajedno sa Policijskim orkestrom MUP-a RS izvest će pjesmu "Pukni zoro".

Na koncertu će nastupiti Aca Lukas, Miroslav Ilić i Baja Mali Knindža.

"Ovo je država, nije entitet, onaj što nas ne voli, nema legitimitet", stihovi su pjesme Baje Malog Knindže koju će premijerno izvesti na takozvani Dan RS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...