HIT NA INTERNETU: Pogledajte jednu od najvećih blamaža predsjednika Srbije ikada, Vučić ne želi da se za ovo zna… (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u posljednjih nekoliko dana napravio je niz skandala, pa i onih diplomatskih.

  • Regija

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

Vučić je jučer, naime, optužio Republiku Hrvatsku da je umiješana u organiziranje demonostracija u Srbiji, a nedavno je sličnu stvar učinio i preko svog neformalnog glasila Pink televizije, kada je za istu stvar optužio ruske desničare, piše „Slobodna Bosna“.

No, niti tu nije kraj blamažama srbijanskog predsjednika. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem Vučić prekida novinara koji postavlja pitanje o Evropskoj komisiji, na taj način što je s balkona mahao prolaznicima, očekujući i da oni njemu uzvrate, ali odgovora s druge strane nije bilo.

Uostalom, pogledajte i sami…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...