JE LI OVO KRAJ ZA „BOSANSKOG TENKA“: Navijači su ogorčeni Seadom Kolašincem, pogledajte zašto žele da ode iz Arsenala… (VIDEO)

Sead Kolašinac napravio je veliku grešku u utakmici Arsenala protiv velikog rivala Tottenhama u porazu od 2:1.

  • Sport

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 1

Njegov poklon iskoristio je Son Heung-min i zabio gol za izjednačenje rezultata na 1:1, a o svemu je menadžer Mikel Arteta rekao:

"Uzdrmao nas je poklonjeni gol u ovako velikoj i važnoj utakmici. U drugom poluvremenu smo popravili neke stvari, ali smo opet primili gol. Nekada je momentum igrača izuzetno dobar kada ne primite gol u tri ili četiri utakmice", rekao je Arteta i dodao:

"Mentalno je ovo jako teško podnijeti, jer utječe na raspoloženje svih.

Žao mi je navijača, jer znam koliko im znači ova utakmica. Ako smanjimo broj grešaka i budemo igrali kao danas, dobit ćemo mnoge utakmice."

No, s druge strane, navijači "Topnika" bijesni su na Kolašinca. Društvene mreže ispunjene su komentarima i svi krive bh. nogometaša te Davida Luiza za poraz.

 

Veliki broj komentara govori kako Kolašinca i Luiza navijači ne žele više vidjeti u klubu. Ogorčenost je zaista velika i teško će mu ovo oprostiti.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...