PROBLEMI NA CESTI: Stručnjaci danima razbijaju glavu pokušavajući riješiti problem, pogledajte šta se skupocjenoj jurilici događa u vožnji… (VIDEO)

Možda se radi o mehaničkom kvaru, ali jedna od opcija je i problem s aplikacijom za pametne telefone.

  • Auto

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Chevrolet Corvette u središnje smještenom motoru ili V8 konfiguraciji nema novih detalja, ali početna cijena u Americi od 58.900 dolara je razlog zbog kojeg ovaj automobil odskače od ostatka konkurencije.

No, kupce Chevroleta brine jedan detalj: na ovom vozilu počela su se otvarati vrata prtljažnika. Ona su smještena sprijeda pa je ova navika vrlo opasna, jer vozačima priječi da gledaju cestu i promet ispred sebe. Na priloženom snimku sve se zbilo pri brzini od pedesetak kilometara na sat.

Američka Nacionalna agencija za sigurnost prometa primila je još dvije pritužbe pa će uslijediti i službena istraga, koja bi mogla ići u dva smjera. Prvi je mogući mehanički kvar na zatvaračima vrata prtljažnika, a drugi opcija da se ona otvaraju i pomoću aplikacije na mobitelu. Procjenjuje se da Chevrolet u program aplikacije nije programirao zaštitu da se vrata ne mogu otvoriti u vožnji. Bilo kako bilo, Chevrolet ima veliki problem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...