GAZDA DINAMA ZDRAVKO MAMIĆ, IZ MEĐUGORSKE HLADOVINE: "Znate, ja bih silno želio da se vrati Vahid Halilhodžić, on je…"

Zdravko Mamić, gazda zagrebačkog Dinama iz sjene, govorio je za "Sportske novosti" o mogućim kandidatima za klupu hrvatskog nogometnog prvaka.

  • Sport

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Robert Prosinečki, Niko Kovač, Vahid Halilhodžić, Igor Bišćan, Goce Sedloski, Željko Kopić, Goran Tomić, Siniša Oreščanin... Sve su to imena koja se spominju kao budući treneri Dinama sad kad je otkazao Matjaž Kek. Krije li se među tim imenima budući trener Dinama? Ili postoji mogućnost da posao nastavi Zoran Mamić?

- Ja bih pješke otišao po Niku Kovača u Njemačku i donio ga na ramenina. Ali, gotovo sam siguran da on ne bi prihvatio ponudu Dinama. Ako će pročitati moj intervju za vaš list, ako ga zanima posao u našem klubu, sigurno postoji mogućnost da pošalje neki signal. No, ne bih htio da se oko toga napravi trakavica, on je sigurno čovjek koji spada u kategoriju trenera ‘teškaša’ koje mi želimo. No, mislim da to nije realno, da su njegove ambicije negdje drugdje. Ne usudim se niti okrenuti njegov broj - rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za SN.

Onda je zastao pa dodao...

- Znate, ja bih silno želio da se vrati Vahid Halilhodžić! On je jako dobro surađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima jako puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno, jer kao izbornik Maroka ima spektakularnu plaću koja se mjeri u dva-tri milijuna eura. Ne da mi sad nekoga molimo, nećemo prostituirati instituciju Dinama, koji je veliki klub, ali i te ljude koji su apsolutno veliki treneri. No, sigurno su to treneri koji imaju kvalitetu za Dinamo - kazao je Mamić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...