JOHNNY ŠTULIĆ PONOVO JE BIJESAN: "Jadni su i bolesni, liječe svoje..."

"...komplekse na tuđi račun."

  • Kultura

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Branimir Johnny Štulić u posljednje vrijeme redovno na svom YouTube profilu Petrović Petar fanovima piše razne poruke, a u posljednjoj se obrušio na one koji su u njegovo ime otvorili stranice na Facebooku.

“Branimir Štulić (ili kao Azra) nema nijednu Facebook stranicu; hiljadu postojećih su otvorili jadni i bolesni imposteri koji liječe svoje komplekse na tuđi račun, a Facebook neće da ih zatvara upravo zbog toga“, napisao je Štulić na YouTubeu, koristeći velika slova.

Štulić je obradovao fanove Azre kada je na svom kanalu konačno počeo objavljivati Azrine snimke koji nisu ranije bili prikazani, a kanal koristi i za obračune s neistomišljenicima i bivšim kolegama, pa je tako nedavno “napao” Borisa Leinera, koji je u autobiografiji pisao o brojnim događajima sa Štulićem, s kojim je svirao u Azri.

(CdM) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...