MISTERIOZNA SMRT: U luksuznom hotelu pronađeno golo tijelo seksologinje i TV zvijezde

Detektivi pokušavaju otkriti ko je muškarac koji je bio s njom u hotelu.

  • Svijet

  • 20. Jul. 2020  

  • 0

Ruska TV zvijezda i seksualna terapeutkinja Anna Ambartsumyan (26) pronađena je mrtva u luksuznom hotelu "Petar I" u Moskvi. Kako piše The Sun, iz hotela s pet zvjezdica u kojem je pronađeno tijelo pobjegao je nepoznati muškarac, prenosi Index.hr.

Pored Anninog tijela pronađena je Pradina torba i crna haljina, pišu strani mediji. Detektivi pokušavaju otkriti ko je muškarac koji je bio s njom u hotelu.

Tamnokosa seksologinja imala je mnoštvo udvarača koji su je obasipali skupim poklonima, poput dva Bentleyja i Aston Martina.

Prema policijskom izvještaju, bila je mrtva osam sati prije nego što je njeno tijelo pronašao zaposlenik hotela. Pored njenog tijela pronađene su i pilule, koje su poslane na analizu, a nad Anninim tijelom izvršena je obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Bila je diplomirana lijekarka i psihologinja, a tvrdila je da je vidovita. Na društvenim mrežama pratilo ju je 370.000 ljudi.

Kako pišu ruski mediji, bila je udana za ruskog biznismena Ruslana, a bila je popularna među bogatima i slavnima koji su joj plaćali i poklanjali skupe poklone za njenu pomoć.

Advokat Sergey Zhorin rekao je da mu se u zadnje vrijeme žalila na kamatare koji su je zvali i po 20 puta dnevno.

"'Bojim se, jako su agresivni', rekla je. Savjetovao sam joj da se obrati policiji", ispričao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...