ENGLESKI MEDIJI OTKRIVAJU DETALJE SKANDALA: Lampard psovao Kloppu, Nijemac uzvratio životnom lekcijom (VIDEO)

Chelsea je u srijedu poražen sa 5:3 od Liverpoola na gostovanju na Anfieldu u utakmici 37. kola engleskog Premiershipa. Taj poraz učinio je nervoznim Franka Lamparda pa je menadžer Chelseaja nakon utakmice oštro kritikovao Jürgena Kloppa i ekipu prvaka Engleske.

  • Sport

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

"To nije jebeni faul! Jebi se!" vikao je Lampard pred kraj susreta sucu utakmice, a onda je komentirao i dobacivanja s Liverpoolove klupe koja mu je uputio Klopp: 

"Ne pitam te ništa. Šuti, odjebi i ti", rekao mu je Lampard, a Klopp je danas na druženju s novinarima komentirao Lampardovo ponašanje. 

Nijemac mu očitao lekciju

Klopp je istakao kako razumije odakle je došlo Lampardovo ponašanje te da poštuje strast s kojom je menadžer Chelseaja vodio utakmicu.

"Nismo arogantni. Frank je samo bio jako kompetitivan, poštujem to. Za mene je priča o utakmici gotova čim sudac označi kraj utakmice", rekao je Klopp pa je dodao:

"To je ono što Frank mora naučiti, sve prestaje nakon zadnjeg sučevog zvižduka. Nije uredu pričati nakon što je utakmica gotova."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...