STADIONOM JE ODZVANJALA KULTNA PJESMA DINE MERLINA: Višća ogrnut "ljiljanima" slavio titulu (VIDEO)

Istanbulski Basaksehir sinoć je proslavio osvajanje historijske titule prvaka Turske.

  • Sport

  • 27. Jul. 2020  

  • 1

Na stadionu Fatih Termin upriličena je centralna manifestacija pred 3.500 navijača, koliko je bilo dopušteno zbog restriktivnih mjera.

Igrači koji su gradili put do trofeja jedan po jedan su izlazili na scenu, a poseban aplauz i oduševljenje izazvao je “nastup” Edina Višće, bez sumnje najboljeg fudbalera Basaksehira.

Reprezentativac naše zemlje izašao je ogrnut zastavom RBiH sa ljiljanima, noseći u naručju tromjesečnu kćerkicu. Sa zvučnika je odzvanjala kultna numera Dine Merlina, “Sredinom”.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte OVDJE:

Višća je legenda kluba u svakom smislu. Za Basaksehir je zabilježio čak 100 golova i 98 asistencija. Na društvenim mrežama se čak pojavila inicijativa navijača da se postavi statua bh. internacionalca ispred stadiona Fatih Terim…

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...