PROCURILO IZ MINHENA: Hasan Salihamidžić na sastanku potpuno izgubio živce, galamio na menadžera…

Hasan Salihamidžić obavio je pregovore o novom ugovoru s austrijskim reprezentativcem Davidom Alabom.

  • Sport

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 1

Sjajni nogometaš ima još godinu dana ugovora s bavarskim velikanom. Želi da produži ugovor, ali je zatražio platu od 20 miliona eura godišnje.

Njegov agent Pini Zahavi saopćio je ovu cifru na sastanku sa Salihamidžićem, a Hasan je doslovno poludio.

"U kakvom svijetu vi živite? Zar zaista vjerujete u to što govorite?", upitao je ljutiti Salihamidžić agenta Zahavija nakon što mu je ovaj saopštio cifru koju njegov klijent želi.

Tu se, prema tvrdnjama "Bilda", sva priča završila. Nije se više nijedna riječ progovorila o novcu, ali ni o produžetku saradnje pa neće biti nikakvo čudo ako Alaba već naredne sezone zaigra negdje drugo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...