DUJMIĆEVA SUPRUGA SNJEŽANA NEUTJEŠNA NAKON NESREĆE: „Molim vas, molite da se Rajko probudi iz kome…“

Poznati hrvatski kompozitor i nekadašnji vođa "Novih fosila" Rajko Dujmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u srijedu poslije podne u Ravnoj Gori na području Gorskog kotara.

  • Estrada

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 0

„Molim vas, molite se da se probudi iz kome“, napisala je na društvenim mrežama Snježana Dujmić, supruga Rajka Dujmića (65), nekadašnjeg vođe "Novih fosila".

Kako su potvrdili u policiji, do nesreće je došlo jučer u 17.15 sati, kada je Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće u kojoj je Dujmić kao jedina osoba u Tiguanu zagrebačkih oznaka sudjelovao sam, je prebrza vožnja.

Zbog neprilagođene brzine, u jednom trenutku je sletio s ceste udesno: prvo je udario u kamenje pored ceste, zatim je vozilo odbačeno u obližnji šljivik da bi u konačnici završilo na spomenutoj strmini provalije.

Dujmić je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu na riječkom Sušaku. Ondje je smješten u Jedinicu intenzivnog liječenja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...