NEBOJŠA VUKANOVIĆ OTKRIVA: U Trebinju po nalogu Dodikovog Luke Petrovića počeli snažni pritisci, ucjene, podmićivanje, kupovina glasača, a aktivisti...

Iako je do 15-og novembra i održavanja lokalnih izbora ostalo skoro 4 mjeseca, već su počeli snažno pritisci, ucjene, podmićivanje i kupovina glasača.

  • Politika

  • 31. Jul. 2020  31. Jul. 2020

  • 0

O tome svjedoči i dokument, koji dobijaju aktivisti SNSD-a i radnici u Elektroprivredi Republike Srpske, Hidroelektranama na Trebišnjici, elektro-energetskom sektoru, drugim javnim preduzećima i ustanovama u Trebinju.

Po nalogu Luke Petrovića, koji je sve više nervozan jer iz dana u dan sve više pada rejting njegovog SNSD-a u Trebinju, počeo je još snažniji pritisak na građane, a već sada aktivisti SNSD-a imaju zadatak da obiđu kuće, stanove i građane po naseljima Trebinja, nude razna obećanja i ustupke, kako bi narod na silu i novcima privoljeli da glasaju za odlazeći režim.

Sa tim ciljem aktivistima je naloženo da popune tabele sa sigurnim glasovima, da se upiše šta potencijalni glasač traži od vlasti kako bi je podržao.

Jasno je da se radi o zloupotrebi i političkoj korupciji, zbog čega će CIK-u BiH i nadležnom Okružnom tužilaštvu u Trebinju biti podnesena prijava.

Sigurno je da će na sve načine vlast silnim novcima, obećanjima, ucjenama i pritiscima pokušati da opstane na vlasti, spasi glave, funkcije, privilegije i ogromno bogatstvo, spriječi procesuiranje za pljačku i zloupotrebe, ali se nadam iskreno da se većina građana Trebinja neće ponovo nasjesti na podvale, prodati sebe i budućnost djece za lažno obećanje i šaku dolara, da će napokon kazniti korumpirane i bahate kako bi se sistem mijenjao iz korjena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...