NEMORALNA PONUDA: Bekvalac tvrdi da joj je bogati poduzetnik za noć ponudio 100.000 eura!

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac (39) razvela se tri puta, a gdje god da se pojavi, plijeni pažnju pripadnika snažnijeg spola. Lijepa plavuša u svoj inboks na Instagramu dobila je poruku u kojoj joj jedan obožavalac nudi novac ako provede jednu noć s njim, piše "Kurir".

  • Sex i grad

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 3

Navodno se radi o jednom beogradskom poduzetniku koji posljednjih godina živi na relaciji Srbija – Francuska – Švicarska, a bavi se prodajom luksuznih automobila. Poruku je, saznaje "Kurir", poslao s lažnog profila te ju je proslijedio prijateljima koji mu nisu vjerovali da je skupio hrabrost da zavede Natašu, u koju je već neko vrijeme zaljubljen.

“Vidi ovako, ti i ja se odlično poznajemo. Dat ću ti 100.000 eura za noć s tobom. Ne moraš me voljeti, ne moraš biti sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me. Imam automobil. Stan. Vikendicu. Imam dvoje djece. Ovo mi je lažni profil, ali to nije ni važno. Osvojit ću te. Bit ćeš moja! Ne tražim ništa, samo jednu večeru s tobom. Jedan trenutak da me vidiš i shvatiš da pravi muškarac postoji. Ja nisam iz te priče IT sektor i bacanje loptica po sportskim i vodenim terenima.

Ja ću ti pružiti život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti ‘Barbie’. Živa ‘Barbie’. Ona koja hoda ovom zemljom, koja svojom ljepotom daje posebnu draž. Odgovori na ovu poruku i tvoj život će se promijeniti iz korijena. Samo tvoj odgovor je dovoljan da čarolija počne. Ja te čekam da ti pokažem svoje pravo lice”, napisao je poduzetnik u poruci koju je potpisao kao Mladen.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...