DODIK PODJETINJIO: Spuštao se niz tobogan uz pomoć... (VIDEO)

Dodiku su unuci pomogli da se spusti niz tobogan, a kako je izgledalo opušteno nedjeljno družene podijelio je njegov sin Igor Dodik na svom Tviter profilu.

  • Politika

  • 02. Avg. 2020  02. Avg. 2020

  • 2

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik nedjeljno popodne je iskoristio za igru sa svojim unucima. Trenutke druženja snimio je Dodikov sin Igor.

On je na svom Twitter profilu objavio snimak na kojem se vidi kako se Dodik spušta niz dječiji tobogan.

“Milorad se vratio u djetinjstvo, u elementu sa unucima”, napisao je Igor uz objavljeni videozapis.

Dodiku su unuci pomogli da se spusti niz tobogan, a kako je izgledalo opušteno nedjeljno družene podijelio je njegov sin Igor Dodik na svom Tviter profilu.

Snimak je izazvao reakcije većeg broja korisnika Twittera. Ovo nije prvi put da se javno objavljuju snimci i fotografije na kojima se vidi “opušteniji” Dodik. Svakako da su najviše pažnje izazvali snimci Dodikovog pjevanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...